SKILLS CAMPS | WORLDWIDE HOCKEY TOURS | MENTORS PROGRAM | TOURNAMENTS

SKILLS CAMPS | WORLDWIDE HOCKEY TOURS | MENTORS PROGRAM | TOURNAMENTS

Loading...

OM OSS

För mig är 365 Hockey Development Tournaments & Tours den dröm som växt i takt med egna barn tränat, utvecklats till yrkesspelare och mångårig erfarenhet inom ungdomshockeyn.

När du tränar med oss individuellt, camp eller privat, vill vi ge dig allt vi kan, genom förmedling av all den kunskap och erfarenhet som våra ca 35 år inom ishockey har givit oss, både som aktiva professionella spelare och aktiva instruktörer. Ishockey handlar om mycket mer än ”bara” träning och leva ”sin” dröm. Det handlar om kamratskap, socialt umgänge, tävling, sätta mål, mat, sömn/vila, skaffa dig kunskap/erfarenhet om hur din kropp (även din inre ”motor”) fungerar och erfarenheter som spelaren kan, på rätt sätt, ha nytta av resten av ditt vuxna liv.

Vi vill vara med på Din resa, hjälpa Dig med dina långsiktiga mål och under den resan visa vad Du behöver göra för att låta Din dröm bli verklighet

”Michael Björkung är en inspirations källa och har på ett utvecklande sätt påverkat Ludwig i en positiv riktning. Vi har följt varandra sedan 2007, på hockey cuper i Finland, Ryssland, Sverige, Canada samt ett flertalet till USA. Micke besitter inte bara stora hockeykunskaper utan är också drivande, kompetent och pedagogisk, alltid med glimten i ögat. För någonstans måste det vara roligt att spela hockey och det är något Micke förmedlar till 200%”

Mats Blomstrand (pappa till Ludwig Blomstrand, Södertälje SK)

”En kombination av hårt jobb, mycket glädje och goda rådgivare ligger bakom mina framgångar som hockeyspelare. Viktigast för min framgång är det stöd jag haft från mina föräldrar och övriga som kontinuerligt hjälpt mig. Spel på elitnivå innebär nya utmaningar, där har Micke varit ett stort stöd i min mentala utveckling.”

Pontus Åberg, Toronto Maple Leafs

”De resor och hockey camper som Micke anordnat har verkligen varit proffsiga, bra tränare ledare och spelare, det har verkligen varit en stor del för Christian och Roberts hockeyutveckling, och naturligtvis så har jag som förälder fått underbara hockeyminnen som jag har med mig hela livet, jag kan verkligen rekommendera den här organisationen om du vill få underbara kompisar & härliga hockey minnen, lycka till.”

Peter Hägg (pappa till Christan Hägg, Mariestand BoIS och Robert Hägg, Philadelphia Flyers)

”Micke var tidigt ett stöd på flera sätt in min utveckling. Det jag fick vara med om på våra resor och träningar gjorde att jag tidigt förstod vikten av helheten runt hockeyn. Noggrannhet, attityd och att ta hand om sig själv är en förutsättning för att spela på hög nivå.”

Victor Rask, Minnesota Wild

”Micke var en viktig förebild för mig som ung och är det än idag. Tack vare hans hjälp, som resulterat i att jag fått tävla och träna mot spelare på väldigt hög nivå i redan ung ålder var både lärorikt och väldigt roligt!
Resorna vi gjorde tillsammans gav mig fantastiska minnen, kontakter & kunskap som format mig till den människa samt idrottsman jag är idag.”

Stefan Steen, Sport (Finska Liiga)
”Jag har åkt på resor med Micke i snart 10 år, både med och utan mina barn. Det samlade intrycket är att det alltid är väldigt bra uppstyrt och noggrant planerat. Barnen har fått prova på hård och bra träning i tuff konkurrens men samtidigt alltid haft väldigt kul, vilket jag tycker är det viktigaste. Teamkänsla och gott uppförande har varit lika viktigt som noggrannheten på isen och fysen.”
Christan ”Fimpen” Eklund (pappa till William Eklund, Djurgården J20 och J17 Landslaget och Victor Eklund)